main logo
2186

Micii eroi au cucerit podiumul maratonului pentru copii Kids Run Day by Nordic

Sâmbătă, 16 aprilie 2016, în centrul Capitalei s-a desfășurat cursa pentru copii Kids Run Day by Nordic, în ajunul celui de-al doilea Maraton din Chișinău.



În această zi minunată și însorită s-au aliniat la Start 300 de copii, care au alergat 200 m în trei categorii de vârstă:

- 5-6 ani
- 7-9 ani
- 10-12 ani

Menționăm că înregistrarea la cursa pentru copii a fost închisă cu 5 zile înainte de competiție, din cauza depășirii limitei de participanți în doar câteva zile. Între timp, copii au fost pregătiți pentru cursă de antrenoarea și profesoara Natalia Clipca, care i-a ajutat pe micii noștri campioni să se simte sportivi adevărați.

Înainte de startul competiției, Energy Fitness împreună cu participanții au efectuat câteva exerciții de încălzire sub ritmul muzicii vesele pentru un plus de energie și o porție de pozitivism.

Ulterior, micii sportivi s-au aliniat conform categoriei de vârstă și, astfel, a fost dat startul cursei pentru copii, unde fiecare pici a devenit campion, cucerind medalia maratonului. Iar primii trei cei mai rapizi atleți, băieți și fete, au primit dimplome și cadouri de la partenerii Kids Run Day by Nordic.

Arbitrajul în timpul competiției a fost efectuat de către arbitrii Federației de Atletism din Republica Moldova.

Toți participanții cursei au primit înghețată de la partenerul competiției ”Белая Бяроза”, apă de la OM și sucuri Jaffa. Cadourile micilor campioni au fost oferite de: Nordic, Energy Fitness, Viorica Cosmetic, BabyLand, Kidsco, Colibri, Ушастый Нянь и Green Life.

Competiția de astăzi s-a încheiat cu un Flashmob organizat de către copii și prestația talentaților elevei ai școlii de dans ”Irina Pavlovskaia”.

Organizatorii cursei pentru copii Mama.md și Sporter.md au petrecut acest eveniment la un nivel înalt, care, indubitabil, poate fi și de succes!










Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării