main logo
839

Mexic, eliminată de la Cupa mondială: Un suporter a distrus televizorul

Eliminarea naționalei Mexicului de la Cupa Mondială din Qatar nu a fost ușor de suportat pentru suporterii națiunii de pe continentul american. Formația antrenată de Gerardo Martino a ratat șansa calificării din grupe în optimile competiției, ceea ce a frânt inimile mexicanilor.

Mexic, eliminată de la Cupa mondială: Un suporter a distrus televizorul

Mexic a reușit să învingă Arabia Saudită cu scorul de 2-1 în ultima etapă a grupelor Cupei Mondiale, dar echipa nu a putut să se califice mai departe din cauza golaverajului, deși a terminat la egalitate de puncte cu Polonia, care avea mai multe goluri înscrise în competiție, transmite Știri.md, cu referire la prosport.ro.

Într-o grupă în care s-au produs rezultate care au umit, precum înfrângerea suferită de Argentina în meciul cu Arabia Saudită (scor 2-1), naționala Mexicului s-a descurcat onorabil la Cupa Mondială, suferind doar o înfrângere, cu Argentina, scor 0-2.

La doar câteva secunde după fluierul final al arbitrului din partida Mexic – Arabia Saudită, un fan mexican nu și-a mai putut stăpâni nervii și a început să dea cu pumnii în televizor montat pe un perete. Pentru că supărarea nu putea fi potolită doar cu o serie ca-n ringul de box, bărbatul a scos și un cuțit și a început să bage lama ascuțită a acestuia în ecran, arată Daily Mail.

Imaginile, care parcă sunt desprinse dintr-un film cu mafioți, au devenit instant virale pe rețeaua socială Twitter, strângând peste 11 milioane de vizualizări.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării