main logo
1612

Messi nu vrea să se retragă de la echipa națională

Căpitanul selecţionatei Argentinei, Lionel Messi, desemnat de FIFA cel mai bun jucător al ediţiei 2022 a Cupei Mondiale de fotbal, din Qatar, duminică seara, după ce şi-a condus echipa la câştigarea trofeului în finala cu Franţa, a afirmat că nu intenţionează să se retragă de la echipa naţională şi doreşte să mai „trăiască câteva meciuri în calitate de campion mondial”, relatează AFP.

Messi nu vrea să se retragă de la echipa națională

„Nu mi anunţ retragerea internaţională. Vreau să continui să joc pentru Argentina, pentru a face onoare titlului de campion mondial. Este titlul care îmi lipsea şi iată-l. Este o nebunie. El s-a făcut aşteptat”, a spus Messi, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

„Sunt nerăbdător să-l sărbătoresc în ţară, să văd atmosfera de acolo. Am suferit mult, dar fotbalul este cu adevărat un sport nebun. Să câştigi o Cupă Mondială este visul tuturor copiilor. Este pentru poporul argentinian”, a adăugat vedeta argentiniană.

Selecţionata Argentinei a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, duminică seara, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, în care scorul a fost egal, 3-3 (2-0, 2-2), la capătul prelungirilor, pe Lusail Stadium din Al Daayen.

Echipa Albiceleste şi-a trecut în palmares astfel al treilea său titlu mondial, după cele obţinute în 1978 şi 1986, conform Agerpres.

Lionel Messi (23 - penalty, 109) şi Angel Di Maria (36) au marcat pentru Argentina, în timp ce fenomenalul Kylian Mbappe a înscris toate golurile Franţei (80 - penalty, 81, 118 - penalty). La loviturile de departajare, Messi, Dybala, Paredes şi Montiel au fost cei care au adus trofeul aproape, de la francezi marcând Mbappe şi Kolo Mouani, în timp ce Coman şi Tchouameni au ratat.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării