main logo
1152

Messi, după ce a câștigat gheata de aur: Până aici, nu mai pot

Lionel Messi (32 ani) a câștigat cea de-a șasea Gheată de Aur din carieră, a treia consecutivă.

Messi, după ce a câștigat gheata de aur: Până aici, nu mai pot

L-a devansat pe rivalul său, Cristiano Ronaldo, care deține 4 astfel de trofee. Messi a înscris 36 de goluri în sezonul precedent, cu două mai multe decât reușise cu două sezoane în urmă, transmite Știri.md cu referire la sport.ro.

Aflat în pauza competițională și suspendat cu Argentina, Messi a oferit un interviu celor de la Marca, în care a vorbit despre trecutul, prezentul și viitorul său. 

Reporter: - Cristiano și Ibrahimovic vorbesc foarte mult despre ei. Tu nu faci asta. Cum te vezi ca și jucător?

Messi: - Prefer să vorbească lumea despre mine. Știu ce sunt, ce am făcut și ce pot oferi, însă o țin pentru mine. Să își dea lumea cu părerea. Nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre echipă. 

Reporter: - Cu trecerea timpului, te vezi evoluând ca mijlocaș?

Messi: - Nu știu, depinde de cum merg lucrurile. Acum stau mult mai în spate, în general, să primesc și să fiu în contact cu mingea și mijlocul. Nu știu ce se va întâmpla în viitor.

Reporter: - Ai idee cât vei mai continua sau e ceva care se va observa?

Messi: - O persoană își dă seama cât mai poate continua. Voi descoperi asta cu trecerea timpului. Voi fi primul care va spune "Până aici am ajuns, nu mai pot".

Reporter: - Anul acesta ai pierdut câteva meciuri din cauza accidentarilor. Cum te simți când corpul îți cere mai multe pauze?

Messi: - Este foarte dificil, capul îți spune că ești bine, crede că ai 25 de ani și poți continua să faci aceleași lucruri pe care le făceai la vârsta aia. Însă, corpul conduce și trebuie să ai mai multă grijă ca înainte. 

Reporter: - De ce este atât de dificil să depășești un jucător precum Van Dijk?

Messi: - Este un fundaș care știe să își măsoare timpii și să aștepte momentul potrivit ca să intre. Este foarte rapid, posedă multă agilitate pentru statura pe care o are. Este impresionant, atât în apărare cât și în atac, pentru că marchează multe goluri. 

Reporter: - Cristiano îți recomandă întotdeauna să ieși din zona de confort, așa cum este Barcelona și să cauți alte Ligi cum a făcut-o el în patru ocazii diferite. Vei face asta?

Messi: - Fiecare își caută obiectivele și experiențele. Nu am simțit niciodată nevoia ăa plec de la cel mai bun club din lume, care este Barcelona, unde mă bucur de antrenamente, de meciuri, de oraș. 

Reporter: - Ce părere ai despre Zsori, câștigătorul acestui an al premiului Puskas. 

Messi: - A fost un gol foarte frumos. Impresionant. Un premiu meritat. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării