main logo
1098

Messi a tras Argentina în primele opt, însă nu fără emoții

Argentina a învins Australia, scor 2-1, și va juca împotriva Țărilor de Jos în sferturile de finală de la Campionatul Mondial de fotbal.

Messi a tras Argentina în primele opt, însă nu fără emoțiiFoto: gsp.ro

Sfertul de finală dintre Țările de Jos și Argentina este programat pe 9 decembrie, de la ora 21:00, pe arena „Lusail Iconic”, transmite Știri.md cu referire la gsp.ro.

Optimile de finală de la Campionatul Mondial: Olanda - SUA (3-1), Argentina - Australia (2-1), Franța - Polonia, Anglia - Senegal, Japonia - Croația, Maroc - Spania, Brazilia - Coreea de Sud și Portugalia - Elveția

Remus Răureanu, trimisul special GSP la Campionatul Mondial din Qatar, a fost pe stadion la meciul Argentina - Australia și a transmis cele mai importante informații de la fața locului

Meciul cu numărul 1.000 din cariera lui Messi, un stadion colorat în alb-albastru în proporție de 90%, toate lucrurile duceau către calificarea Argentinei în sferturile de finală.

Leo Messi, MVP în Argentina - Australia

„Pumele” și-au arătat colții în fața „cangurilor” încă din primele secvențe. Un presing avansat ordonat de Scaloni, iar Australia a ieșit cu greu din propria treime.

Doar 35 de minute a durat echilibrul de pe tabelă. Messi a ieșit la rampă, cu prima reușită în fazele eliminatorii ale unui turneu final mondial.

9 goluriare Leo Messi la Campionatele Mondiale. L-a depășit pe Maradona, autor a 8 reușite.

Ryan, portarul australienilor, a greșit flagrant în minutul 57, a pierdut mingea în propriul careu și i-a permis lui Alvarez să facă 2-0.

Zarurile păreau aruncate, iar argentinienii declanșaseră fiesta în tribune. Arena vibra la fiecare atingere a lui Messi, un murmur care putea fi auzit și la Buenos Aires.

Pe gazon, Australia prindea curaj. Câteva faze fixe periculoase au prefațat reușita din minutul 77. Goodwin a șutat de la mare distanță, balonul a fost deviat de Enzo Fernandez, iar finalul devenea palpitant.

Argentina e în „sferturi” la Campionatul Mondial 

A fost penultimul cartuș al „cangurilor”. Argentina a revenit într-un control total, cu Messi magistral, iar ocaziile au curs la poarta adversă.

Se puteau răzbuna în ultima secundă, când Emiliano Martinez a intervenit senzațional în fața lui Garang Kuol. 

Argentina merge în „sferturi”, depășind deja performanța de la Mondialul precedent. Urmează Țările de Jos!

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării