3 dec, 2019 22:09
484
0
Messi a câştigat Balonul de Aur: M-a durut când m-a egalat Ronaldo
3 dec, 2019 22:09
484
0

Lionel Messi a devenit, din nou, jucătorul care are cele mai multe trofee "Balonul de Aur" câştigate.

Luni, 2 decembrie, starul campioanei Spaniei, Barcelona, a primit cel de-al şaselea premiu, întrecându-l pe fostul său adversar din La Liga, Cristiano Ronaldo, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Într-un scurt interviu acordat revistei France Football, Messi a dezvăluit că a suferit în momentul în care Cristiano Ronaldo l-a egalat la numărul de trofee Balonul de Aur câştigate, în 2017.

"Mi-a plăcut să fiu singurul cu cinci trofee Balonul de Aur. Când Cristiano Ronaldo m-a egalat, recunosc că m-a durut. Nu mai eram singur pe primul loc. Dar a fost un succes logic pentru Ronaldo, l-a meritat, eu n-am putut face mai mult atunci", a declarat Messi, care a mai adăugat:

"Nici eu, nici el nu am câştigat Liga Campionilor, iar aceasta e competiţia care îţi dă mai multe oportunităţi să iei Balonul de Aur. Când Ronaldo câştiga trofee, era pentru că avea sezoane foarte bune şi câştiga Liga Campionilor, fiind decisiv pentru echipă".

Întrebat cine crede că este cel mai bun jucător din toate timpurile, Lionel Messi a precizat: "Sincer, nu ştiu cine este cel mai bun fotbalist din istorie.

Eu sunt un creator, nu sunt un golgheter".

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter