main logo
585

Mesajul Simonei Halep pentru Serena Williams: Sunt gata să mă confrunt

Simona Halep a făcut primele declarații după ce a învins-o pe Venus Williams la Australian Open, în optimile de finală ale turnelului.

Mesajul Simonei Halep pentru Serena Williams: Sunt gata să mă confrunt

„A fost un meci grozav și cred că am jucat cea mai bună partidă aici, anul acesta, și sunt foarte mulțumită de felul în care am jucat aici. Însă, bineînțeles, este întotdeauna o provocare să joci împotriva surorilor Williams, așa că am fost super motivată astăzi. Mi-a plăcut foarte mult atmosfera, mulțumesc tuturor pentru că au venit și au fost drăguți cu mine.” - a spus Simona Halep.

Jucătoarea română de tenis numărul 1 mondial  o va înfrunta în turul următor pe Serena Williams, sora mai mică a lui Venus, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

„Nu am nimic de pierdut, joc împotriva unei mari campioane, așa că va fi o provocare și mai mare, dar sunt gata să mă confrunt cu ea.” - a spus Simona Halep.

Jucătoarea română de tenis s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe americanca Venus Williams cu 6-2, 6-3, sâmbătă, la Melbourne. 

Halep, care în primele două tururi a câştigat cu dificultate, în trei seturi, a făcut cel mai bun meci al său şi a câştigat într-o oră şi 17 minute.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării