main logo
602

Mesajul lui Vladimir Putin pentru organizatorii CM 2022 din Qatar

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, i-a predat ştafeta emirului Qatarului, Sheikh Tamim, în ziua finalei Cupei Mondiale.

Mesajul lui Putin pentru organizatorii CM 2022 din Qatar

Turneul final din 2022 va fi găzduit de Qatar şi va fi organizat în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie, lucru anunţat oficial de preşedintele FIFA, Gianni Infantino, transmite Ştiri.md cu referire la Mediafax.

"Cupa Mondială din Rusia a ajuns la final. Suntem mândri de ce am reuşit să facem pentru suporterii acestui sport minunat. Întreaga ţară a primit cu braţele deschise oameni veniţi din toată lumea. Sunt încrezător că prietenii noştri din Qatar vor putea organiza Campionatul Mondial la standarde similare. Putem oricând să le oferim sfaturi cu privire la organizare", a spus Putin, citat de Sputnik News.

Campionatul Mondial din Rusia a fost primul din istorie la care s-a folosit sistemul VAR. E posibil să fie ultimul turneu final la care participă 32 de echipe naţionale. FIFA vrea să mărească numărul la 48 încă de la competiţia din Qatar. Chiar dacă în Qatar vor rămâne 32, în SUA - Mexic - Canada, în 2026, vom avea cu siguranţă 48 de echipe.

FIFA a fost pusă la zid după ce le-a permis qatarezilor să organizeze Mondialul din 2022. Şefii forului sunt acuzaţi că au primit mită de milioane de euro pentru a lua această decizie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării