main logo
505

Mesajul emoţionant transmis de Neymar după victoria chinuită a Braziliei

Brazilia a câştigat greu, cu 2-0, meciul jucat împotriva naţionalei din Costa Rica, iar Neymar a fost pe lista marcatorilor. Coutinho, în minutul 90+1, şi starul lui PSG, în minutul 90+7, au adus victoria echipei lui Tite.

Mesajul emoţionant transmis de Neymar după victoria chinuită a Braziliei

Superstarul naţionalei din "Ţara Cafelei" a transmis un mesaj emoţionant imediat după partidă, pe Twitter, transmite Știri.md cu referire la prosport.ro.

La finalul meciului, Neymar a plâns pe teren, el explicând ce a dus la această reacţie. La meciul trecut, contra Elveţiei (1-1), cel mai scump fotbalist din istorie s-a făcut remarcat doar prin frizura ironizată de fani pe reţelele sociale.

"Nu toată lumea ştie prin ce am trecut ca să ajung aici. Am plâns de fericire. A fost o descătuşare. În viaţa mea, lucrurile nu au fost niciodată simple. Nici acum nu e cazul. Visul merge înainte. Felicitări pentru acest meci, băieţi!", a fost mesajul lui Neymar postat pe Twitter.

Neymar a înscris în minutul 96:49 (min. 97), adică cel mai târziu gol realizat în timpul regulamentar de joc, incluse prelungirile dictate pentru întreruperi  şi schimbări. În trecut au fost marcate alte patru goluri în minutul 95.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării