main logo
706

Mesajul de încurajare al tenismanului Radu Albot pentru moloveni

După fotbaliștii echipei naționalei a Republicii Moldova, și tenismanul Radu Albot a trimis un mesaj de încurajare în perioada în care lumea este afectată de răspândirea coronavirusului.

Mesajul de încurajare al tenismanului Radu Albot pentru moloveni

Într-un filmuleț postat pe una din rețelele de socializare, jucătorul i-a îndemnat pe cetățeni să stea acasă și să respecte recomandările medicilor, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

"Abia când numărul deceselor a crescut, lumea a înțeles pericolul. Haideți cu toții să stăm acasă, să nu ieșim la plimbări inutile, aerisiți casa, nu primiți oaspeți, nu mergeți în ospeție. Dacă sunt respectate aceste reguli, epidemia poate fi oprită. Vă îndemn să stați acasă și să fiți responsabili", a declarat Radu Albot.

Radu Albot este cel mai bun tenisman moldovean al momentului. În prezent chișinăuianul se află pe locul 67 în clasamentul mondial. În actualul sezon el s-a confruntat cu mai multe accidentări și a jucat doar 9 partide în probele de simplu și dublu.

Anul trecut Albot a cucerit primul său titlu ATP, reușind să se impună la turneul de la Delray Beach, în Statele Unite ale Americii.

Din cauza coronavirusului au fost amânate toate turneele ATP și WTA programate pentru viitorul apropiat, printre care cele de la Roland Garros, Miami, Houston, Marrakech, Monte Carlo, Barcelona şi Budapesta.

Recent Asociația de Tenis Masculin a informat că și-a suspendat toate competiţiile cel puțin până pe 20 aprilie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării