Mesaj de la Simona Halep pentru cei care nu cred că există COVID-19
16 noiembrie, 17:37
461
0
Mesaj de la Simona Halep pentru cei care nu cred că există COVID-19
16 noiembrie, 17:37
461
0

Simona Halep s-a vindecat de coronavirus iar de luni a reluat și pregătirea pentru noul sezon competițional. Locul doi WTA le transmite și un mesaj celor care nu cred în existența virusului SARS-CoV-2.

„E prima zi în care mă antrenez 100%. Am avut o perioadă de 10 zile după COVID în care m-am recuperat. Am avut grijă pentru că am avut emoții, nu știam la ce să mă aștept.

Nu am probleme de respirație și sunt pregătită să încep pregătirile pentru noul an", a spus Simona Halep, pentru Digisport, transmite Știri.md cu referire la newsweek.ro.

„Am avut febră, dureri de cap, dureri musculare, dar nu pentru o lungă perioadă de timp. Am trăit cu teamă zi de zi că o să se întâmple ceva, dar e bine că am trecut destul de ușor.

Nu sunt de acord deloc cu ceea ce aud pentru că eu am crezut în această boală de la început. Nu am avut vreun moment în care să spun că nu există.

Cine nu crede greșește, din punctul meu de vedere. Mi-a părut rău de ce am auzit că s-a comentat la fotografia aceea (n.r. alături de o parte a personalului medical de la spitalul Matei Balș)", a mai spus Simona Halep.

Pe 31 octombrie, numărul doi din ierarhia WTA anunțase, tot pe Twitter, că s-a infectat cu noul coronavirus.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter