main logo
652

Meciurile amicale ale naționalei de fotbal cu Rusia și Andorra, anulate

Meciurile de verificare ale echipei naționale de fotbal cu selecționatele Rusiei și Andorrei, programate pentru 26 martie la Tiraspol și, respectiv, 31 martie la Chișinău, nu vor avea loc.

Meciurile amicale ale naționalei de fotbal cu Rusia și Andorra, anulate

Acestea au fost suspendate ca urmare a deciziei Parlamentului de a decreta stare de urgență în țară pentru 60 de zile, în legătură cu pandemia COVID-19 și a hotărârii UEFA de a reprograma toate partidele din luna martie pentru luna iunie curent, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

În condițiile de criză internațională, Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a anunțat că noul sezon își va lua startul nu mai devreme de luna iunie.

Conform președintelui FMF, Leonid Oleinicenco, există câteva scenarii ce țin de startul noii ediții de campionat în Divizia Națională de fotbal. 

"Putem să facem un sezon mai scurt, doar de toamnă. 

Putem începe în luna iulie-august și să încheiem turneul la sfârșitul lunii mai. Ne gândim și la formarea unei competiții suplimentare, posibil, unei noi cupe a Federației de Fotbal în perioada de vară. 

În așa fel, vom permite cluburilor să se pregătească către sezonul fotbalistic”, a declarat pentru mass-media oficialul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării