main logo
485

Meciuri spectaculoase în La Liga: Atletico Madrid a învins-o pe Valencia

Meciuri spectaculoase în La Liga. Atletico Madrid a smuls, incredibil, victoria în partida de pe teren propriu cu Valencia, scor 3-2.

Meciuri spectaculoase în La Liga: Atletico Madrid a învins-o pe ValenciaFoto: bangkokpost.com

„Liliecii” au condus cu 2-0 la pauză, grație golurilor marcate de Yunus Musah și Hugo Duro, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Campioana Spaniei și-a revenit în repriza secundă și a redus din diferență prin Matheus Cunha. Adevărata nebunie s-a produs în prelungiri. În minutul 90+1, Angel Correa a egalat, iar peste încă două minute Mario Hermoso a dat lovitura de grație.

Atletico este locul patru în clasament, iar Valencia pe treapta a 9-a.

Între timp, Sevilla a încheiat la egalitate partida cu Celta Vigo, scor 2-2. Și în acest meci, oaspeții au condus cu 2-0 la pauză. Au înscris Franco Cervi și Iago Aspas. 

Echipa gazdă a luptat și a reușit să smulgă un punct. Fotbaliști intrați pe teren la pauză, Papu Gomez și Oliver Torres, au înscris câte un gol într-un interval de trei minute.

Sevilla este a doua clasată din La Liga și e la trei puncte de liderul Real Madrid, însă "galacticii" au disputat cu un meci mai puțin. Celta Vigo este pe locul 11.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării