main logo
3440

Meciul Moldova-Turcia: Imagini cu toate golurile marcate

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova a cedat în această seară, scor 0-4, contra reprezentativei Turciei, într-un meci ce a contat pentru cea de-a șasea etapă a grupei H de calificare la Campionatul Mondial din 2020.

Meciul Moldova-Turcia: Imagini cu toate golurile marcateFoto Simbol

Turcii au deschis scorul în minutul 37 prin Cenk Tosun. Atacantul lui Everton a speculat ieșirea din poartă a lui Alexei Coșelev, lobând mingea peste portarul moldovean și înscriind în poarta goală, transmite Știri.md cu referire la Agora.md

De altfel, în prima repriză oaspeții s-au remarcat cu o posesie a balonului de 72%.

În debutul reprizei secunde, oaspeții și-au dublat avantajul prin reușita lui Deniz Turuc. Mijlocașul lui Fenerbahce a executat foarte bine o lovitură liberă de la circa 30 de metri.

Același Tosun a marcat pentru 3 la 0, după ce a reluat în poartă, cu capul, o minge respinsă de bara transversală.

Yusuf Yazici a stabilit scorul final de 4-0 printr-un șut la vinclu, după ce a avut culoar liber până în careul tricolorilor. Mijlocașul francezilor de la Lille a închis tabela de marcaj în minutul 88.

Cu circa 10 minute înainte de final, la scorul de 3-0 pentru oaspeți, sute de spectatori au început să părăsească stadionul, dezamăgiți de prestația fotbaliștilor moldoveni.

Partida s-a desfășurat pe stadionul Zimbru din Chișinău.

În urma acestei înfrângeri, moldovenii rămâne pe penultimul loc în grupa H, însă au cea mai slabă apărare, încasând 17 goluri în șase meciuri, un indicator inferior ultimei clasate Andorra, care a încasat doar 14 goluri.

În celelalte meciuri ale grupei, Franța a învins Andorra cu 3-0 și Albania a câștigat partida cu Islanda, scor 4-2.

Iată clasamentul actualizat al grupei H de calificare:


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării