main logo
393

Meciul de fotbal Andorra-Moldova se va disputa pe un teren artificial

Meciul de astăzi dintre echipele naționale de fotbal ale Andorrei și Republicii Moldova din preliminariile Campionatului European 2020 se va desfășura pe o suprafață artificială.

Meciul de fotbal Andorra-Moldova se va disputa pe un teren artificialFoto: moldpres.md

”De ce pe teren artificial? Este o chestiune ce ține de competența UEFA”, a declarat la conferința de presă din ajunul partidei, antrenorul echipei naționale Semen Altman, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Potrivit lui, meciul va fi dificil. ”Andorra a jucat la Chișinău destoinic. Ne-a creat probleme. Ne așteptă o partidă grea”, a adăugat tehnicianul.

Pentru acest meci, selecționerul Semen Altman a convocat 20 de jucători. Eugen Sidorenco și Igor Armaș nu participă din cauza accidentărilor, iar Iaser Țurcan și Maxim Cojocaru au continuat pregătirea cu naționala de tineret.

În seara zilei de joi, echipa noastră a susținut un antrenament la Estadi Nacional, precedat de conferința de presă cu participarea selecționerului Semen Altman și a mijlocașului Eugeniu Cebotaru.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă de arbitri din Belgia: Jonathan Lardot – la centru, Florian Lemaire, Karel De Rocker – asistenți, Nathan Verboomen – al patrulea oficial. Observator de arbitri va fi Michael Thomas Ross (Irlanda de Nord), iar delegat – Marko Simeunovic (Slovenia).

La nivel de echipe naționale, cele două selecționate s-au întâlnit până acum de cinci ori. Moldova a obținut patru victorii, iar un meci s-a încheiat la egalitate, golaveraj 8-2 favorabil echipei moldovene:

09.02.2011 Andorra – Moldova 1-2 (marcatori: Ayala 52 / Igor Picușciac 67, Igor Bugaiov 90+4 din penalti)

14.08.2013 Moldova – Andorra 1-1 (Alexandru Dedov 42 / Sonejee 16)

05.03.2014 Andorra – Moldova 0-3 (Alexandru Epureanu 13, 52, Luvannor Henrique 22)

28.03.2016 Moldova – Andorra 1-0 (Igor Armaș 45+1)

08.06.2019 Moldova – Andorra 1-0 (Igor Armaș 8)

Meciul va începe la ora 21.45.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării