main logo
504

Meci amical între reprezentanţii mai multor ambasade acreditate la Chişinău

Reprezentanţi ai mai multor ambasade acreditate la Chişinău şi-au dat întâlnire la un meci amical de fotbal.

Meci amical între reprezentanţii mai multor ambasade

Competiţia, desfăşurată sub genericul „UE şi Parteneriatul Estic”, a adunat la un loc diplomaţi din ţările UE, precum Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Germania, Italia, România, dar şi din Ucraina, Turcia, SUA şi Republica Moldova. Competiţia a fost câştigată de echipa Italiei, pe locul II s-a clasat România, iar pe III – SUA, transmite Știri.md cu referire la TRM.

Echipele şi-au măsurat prietenește forţele şi s-au bucurat împreună de vremea însorită. „Este o zi mare pentru fotbal, în general. UE este încântată să susţină acest turneu, care este unul amical, între echipele ambasadelor. Evident, avem echipa UE. La fel, Regatul Unit, Germania, Italia, Republica Moldova, SUA şi Naţiunile Unite. Toţi jucăm împreună, din plăcere, prieteneşte şi desigur pentru a câştiga. Pentru comunitatea internaţională este un mod frumos de a se manifesta şi a se aduna împreună din plăcere”, a spus șefa Secției proiecte a Delegației UE în Republica Moldova, Aniel Singh.

„Îmi doresc să-mi petrec timpul frumos, să-mi întâlnesc prietenii mai vechi şi să mă bucur de această sărbătoare a fotbalului”, a menționat reprezentantul Ambasadei Ucrainei la Chișinău, Evghenii Tkaciuc.

„De fapt, este o ocazie bună să ne adunăm împreună, corpul diplomatic, statele membre UE, statele partenere, bineînţeles Republica Moldova. Este o zi frumoasă într-adevăr, o zi cu soare, numai bună pentru a fi împreună”, a afirmat ministrul consilier al Ambasadei Lituaniei în Republica Moldova, Andrei Didenko.

„Am venit aici cu prietenii, să ne bucurăm de vreme frumoasă, să ne distrăm, să avem o sâmbătă cât mai agreabilă, aşteptările sunt în linie cu vremea frumoasă”, a specificat reprezentantul Ambasadei României în țara noastră, Mihai Tican.  

Turneul a fost organizat de Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova alături de Federaţia Moldovenească de Fotbal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării