main logo
699

Mbappe a stabilit un record, după dubla din meciul Franța – Polonia

Kylian Mbappe (23 de ani) a reușit un assist și două goluri în meciul Franța - Polonia 3-1, din optimile de finală ale Cupei Mondiale.

Mbappe a stabilit un record, după dubla din meciul Franța – PoloniaFoto: marca.com

Firesc, atacantul lui PSG a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului și a primit un trofeu din partea sponsorului competiției, o companie producătoare de bere, transmite Știri.md cu referire la digisport.ro.

Kylian Mbappe, a treia oară ”omul meciului” la Cupa Mondială

Este a treia oară când Kylian Mbappe primește titlul de ”omul meciului” la Cupa Mondială 2022, iar toate cele trei episoade au ceva în comun.

Concret, de fiecare dată, Kylian Mbappe a întors trofeul pentru a nu fi vizibil numele firmei de bere la poza oficială.

Kylian Mbappe a luat această decizie pentru a nu promova consumul de alcool.

Kylian Mbappe a mers la interviu

După meciurile cu Australia și cu Danemarca, la finalul cărora a primit trofeul de ”jucătorul meciului”, Kylian Mbappe nu a mers la interviul organizat de sponsorul FIFA.

Pentru absența de la interviu, Federația Franceză de Fotbal va fi amendată, dar Kylian Mbappe a anunțat după meciul cu Polonia, când a decis să meargă la interviu, că va suporta el costurile.

”Nu am nimic împotriva jurnaliștilor, doar vreau să fiu concentrat pe competiție, nu vreau să-mi irosesc energia cu alte lucruri, de aceea nu am venit până acum la interviu. Am auzit că Federația riscă o amendă, o voi plăti eu”, a spus Kylian Mbappe.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării