main logo
931

Maraton 2018: Linella te încarcă cu energie la Pasta Party

Pentru orice sportiv, fie profesionist, amator sau începător, nutriția are un rol primordial în ceea ce privește condiția fizică și performanțele atinse.

Maraton 2018: Linella te încarcă cu energie la Pasta Party

De aceea, specialiștii recomandă alergătorilor ca aproximativ 60% din necesarul zilnic de calorii să fie consumate sub formă de carbohidrați, întrucât aceștia asigură organismul cu energie suficientă pentru a putea face față efortului fizic. 

Tradițional, înainte de fiecare maraton, se organizează Pasta Party (petrecerea pastelor făinoase), iar cea de-a patra ediție a Maratonului Internațional Chișinău nu este o excepție. Întrucât susține și promovează stilul de viață sănătos, sportul și alimentația echilibrată, în acest an, partenerul titular al acestei petreceri a devenit rețeaua de magazine LINELLA. 

În data de 29 septembrie, fiecare participant înscris în cursă va primi în kit-ul său de start un cupon, pe care îl va putea schimba pe o porție copioasă și delicioasă de pasta Bolognese din grâu integral, pregătită de către cei mai iscusiți bucătari de la Linella, în Piața Marii Adunări Naționale. Rețeta este una aleasă cu grijă, de aceea, o porție de paste dietetice, fierte ”al dente”, va fi sursa excelentă de carbohidrați complecși care vor asigura participanții cu energie suficientă pentru competiție. 

Trebuie să conștientizezi faptul că organismul tău are o rezervă limitată de carbohidrați, iar pe durata cursei ele se vor epuiza rapid, lucru care te va duce prea repede spre extenuare. Anume din acest motiv, un lucru e sigur: nu ai cum să treci maratonul cu bine dacă nu ești perfect pregătit din punct de vedere energetic! Așadar, vino la Linella Pasta Party și ia-ți doza de ”combustibil”!

Linella aduce surprize nu doar participanților, dar și susținătorilor acestora! În ziua maratonului va fi amenajată o zonă tematică de relaxare, activități sportive pentru toate vârstele, distracție și multe alte surprize, toate contribuind la o atmosferă frumoasă și plăcută, așa încât evenimentul să fie unul de neuitat!

Încă nu te-ai înregistrat la cursă?

Intră pe site-ul marathon.md, selectează una dintre distanțe – 42 km, 21 km, 10 km sau 5 km și înscrie-te la cea de-a patra ediție a Maratonului Internațional din Chișinău! 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării