main logo
725

Manchester United se califică în sferturile Europa League

Marcus Rashford a marcat singurul gol al victoriei lui Manchester United, în manşa retur a optimilor de finală ale UEFA Europa League, în timp ce Feyenord a zdrobit-o pe teren propriu pe Shakhtior Doneţk, iar Juventus s-a impus în deplasare la Freiburg.

Manchester United se califică în sferturile Europa League

Primele 4 meciuri ale manşei retur din optimile UEFA Europa League au consfinţit calficarea în sferturi a lui Manchester United, Juventus Torino, Sevilla şi Fejenord, transmite Știri.md cu referire la mediafax.ro.

Betis Sevilla – Manchester United 0-1 (0-0), 1-5 scor general

Diavolii roşii au început meciul cu Betis cu un 4-1 obţinut în tur, pe care l-au consolidat cu o victorie la limită.

Forma impresionantă a lui Rashford a adus victoria englezilor, el marcând al 19-lea gol în 24 de apariţii, după Cupa Mondială,.

Jucătorul de 25 de ani se află deja în cel mai productiv sezon al său în faţa porţii şi rămâne cel mai bun marcator din Europa League, cu şase goluri în opt meciuri.

Ultima sa finalizare a venit la primul şut pe poartă al lui United. Anterior, Diavolii Roşii loviseră bara porţii după şutul lui Facundo Pellistri, chiar înainte de pauză.

Fejenord – Shakhtior 7-1 (3-0), 8-2 scor general

Scorul serii a fost stabilit la Rotterdam, unde Fejenord a administrat un neverosimil 7-1 (3-0) ucrainienilor de la Shakhtior. Marcatorii olandezilor au fost Gimenez (9), Kocku (24, 38p), Idrissi (49, 60), Jahanbakhsh (64) şi Danilo (67). Pentru oaspeţi a înscris Kelsy în minutul 87.

Freiburg – Juventus 0-2 (0-1), 0-3 scor general

Bătrâna doamnă obţinuse o victorie dificilă, la limită, în meciul tur, un avantaj şubred pentru manşa secundă. Germanii nu au fructificat însă avantajul terenului propriu, fiind învinşi la capătul unui meci echilibrat doar din punct de vedere al posesiei, italienii având 8 şuturi pe spaţiul porţii.

Vlahovic a liniştit suporterii italieni, după ce a fructificat un penalty în ultimul minut de joc al primei reprize, după un prim gol anulat pe care sârbul îl marcase în minutul 28. Chiesa a dat startul sărbătoririi calificării cu un gol marcat în al 5-lea minut suplimentar de joc.

Fenerbahce – Sevilla 1-0 (1-0), 1-2 scor general

Spaniolii aveau de apărat un avantaj periculos de două goluri şi au început să aibă emoţii după minutul 41, când Valencia a transformat un penalty. Turcii au mai avut 2-3 ocazii promiţătoare în repriza secundă, cu care puteau duce meciul în prelungiri, însă şuturile lui Guler şi Valencia au trecut foarte puţin înafara cadrului porţii adverse.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării