main logo
1654

Maldini a povestit cum a trecut prin COVID-19: Simți o gheară în piept

Atât Paolo Maldini (51 de ani), cât și fiul său, Daniel Maldini (18 ani), au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Maldini a povestit cum a trecut prin COVID-19: Simți o gheară în piept

Cei doi se simt mai bine, iar fostul căpitan de la AC Milan a povestit momentele dificile prin care a trecut, transmite Știri.md cu referire la Digisport.ro.

"Mă simt destul de bine, răul a trecut. Mai am însă un pic de tuse seacă, mi-am pierdut simțurile, gustul şi mirosul, dar sper să-mi revină. A fost ca o răceală mai puternică, dar nu una normală. Un sportiv îşi cunoaşte bine corpul și la fel sunt și eu.

Durerile sunt destul de puternice, apoi simţi acea gheară în piept. Este un virus complet nou, iar corpul se luptă cu un duşman pe care efectiv nu-l cunoaşte", a explicat Maldini pentru Corriere della Sera.

Maldini crede că și ceilalți membri ai familiei sale au fost infectați, dar că și-au revenit deja, pentru că în momentul testelor, acestea au ieșit negative:

"Şi Daniel simte dureri şi febră, dar e tânăr şi are tot o formă uşoară. Cred că şi ceilalţi din familia mea s-au infectat, dar virusul a ieşit deja din ei, pentru că rezultatul testelor a fost negativ. Mi-e tare dor de jucători, 14 zile nu i-am văzut deloc!", a mai explicat directorul tehnic al milanezilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării