main logo
1058

Majoretă nord-coreeană, filmată cum aplaudă un cuplu american de patinatori

O majoretă nord-coreeană a fost surprinsă de o cameră video în timp ce aplauda – înainte ca o colegă să o oprească cu o împunsătură de cot – perechea americană la proba de patinaj artistic.

JO 2018: Cum a fost filmată o majoretă din Coreea de NordJO: Majoretă nord-coreeană, filmată cum aplaudă un cuplu american. Foto: Point

Scena a durat doar câteva secunde. Majoreta nord-coreeană pare că aplaudă din reflex sau din confuzie în momentul în care intră pe gheață perechea americană de patinatori formată din Alexa Scimena-Knierim și Chris Knierim.

Majoretele nord-coreene au apărut în tribune pentru a asista recent la spectacolul final al perechii nord-coreene alcătuită din Kim Ju Sik și Ryom Tae Ok, probabil cei mai buni atleți din lotul Coreei de Nord la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang, scrie Digi24.

Ropotele de aplauze au răsunat pe toată durata probei.

Apoi, a venit rândul competitorilor din SUA să intre pe ringul de gheață. Moment în care, rămasă parcă blocată în sincronul precedent de aplauze, majoreta nord-coreeană a comis „păcatul” de a scăpa o bătaie din palme pentru reprezentanții țării inamice a Coreei de Nord.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării