main logo
1321

Macron a plecat din nou în Qatar pentru a asista la finala cu Argentina

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a plecat din nou, sâmbătă după-amiază, spre Qatar alături de soţia sa Brigitte şi de mai multe vedete ale fotbalului, între care atacantul Christopher Nkunku, pentru a asista la finala Cupei Mondiale de fotbal cu Argentina, a anunţat Palatul Elysee, citat de AFP.

Macron a plecat din nou în Qatar pentru a asista la finala cu Argentina

În afara lui Christopher Nkunku, care nu a ratat Cupa Mondială din cauza unei accidentări, şeful statului va fi însoţit de foştii internaţionalii Alain Giresse, Bruno Cheyrou şi Laure Boulleau, precum şi de arbitra internaţională Stephanie Frappart, transmite Știri.md, cu referire la Agerpres.

Campionii de box Brahim Asloum şi de judo Teddy Riner fac parte, de asemenea, din delegaţie, precum şi ministrul Sporturilor Amelie Oudea-Castera.

Doi tineri, un băiat şi o fată de 18 şi 19 ani, amatori de fotbal şi beneficiari ai unui Ajutor social, au fost, de asemenea, invitaţi de şeful statului pentru a asista la finală.

Paul Pogba şi N'Golo Kante, campioni mondiali în 2018, dar indisponibili pentru Mondialul din 2018, precum şi fostul campion european Luis Fernandez, aflaţi deja la Doha, li se vor alătura duminică în tribuna oficială.

Emmanuel Macron merge pentru a doua oară în trei zile la Doha, după ce a asista la semifinala de miercuri cu Maroc, în ciuda numeroaselor controverse privind Cupa Mondială şi a implicării presupuse a emiratului într-un scandal de corupţie la Parlamentul european.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării