main logo
2835

Luptătorul Maxim Saculțan ne va reprezenta țara la Jocurile Olimpice

Luptătorul de stil liber Maxim Saculțan a obținut dreptul de a ne reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris, anunță Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale.

Luptătorul Maxim Saculțan ne va reprezenta țara la Jocurile OlimpiceFoto: Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale

Maxim Saculțan va fi al doilea luptător de stil liber care va concura la Olimpiada de Vară, după Radu Lefter (97 kg), transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

În acest an, la Jocurile Olimpice de la Paris, țara noastră va fi reprezentată de următorii sportivi: Anastasia Nichita, Irina Rîngaci, Victor Ciobanu, Valentin Petic și Mariana Draguțan, Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu, Maria Olarașu, Dan Olaru, Alisa Glinka, Anna Dulce, Marin Robu, Zalina Marghieva și Mihail Latîșev, Alexandra Mîrca, Radu Lefter, dar și Serghei Marghiev.

Jocurile Olimpice de la Paris se vor desfășura în perioada 26 iulie - 11 august 2024. Evenimentul grandios va cuprinde jocuri sportive deosebite, care vor fi organizate în locuri emblematice din Capitala franceză.

Mii de sportivi care vor participa la întrecerile olimpice din vară vor avea șansa să concureze în unele dintre cele mai frumoase locuri din Capitala franceză, începând cu concursul de volei pe plajă de lângă Turnul Eiffel și terminând cu probele de echitație care vor avea loc în curtea Palatului de la Versailles.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării