Luptătorii moldoveni de sambo au obținut 12 medalii la Campionatul Mondial 2020
11 noiembrie, 14:59
214
0
Luptătorii moldoveni de sambo au obținut 12 medalii la Campionatul Mondial 2020
11 noiembrie, 14:59
214
0

Lotul național de sambo al Republicii Moldova s-a întors de la Campionatul Mondial de Sambo cu 12 medalii.

În perioada 4-9 noiembrie în Novi Sad, Serbia, s-a desfășurat Campionatul Mondial de Sambo, de unde sportivii moldovenii s-au întors cu patru medalii de argint și opt medalii de bronz obținute la mai multe categorii de greutate, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.md.

Potrivit antrenorului Mihail Fistican, rezultatele obținute arată gradul de pregătire al lotului național, dar și necesitatea unei atenții sporite din partea autorităților asupra dezvoltării acestui sport în Republica Moldova. „Avem un potențial bun. Sperăm la rezultate mai bune anul viitor. În același timp, ne dorim ca autorităţile să susțină și mai mult acest sport”, a declarat Fistican.

În același timp, antrenorul a specificat că aceste remarcabile rezultate aduc puncte valoroase lotului național de sambo și pregătesc echipa pentru viitoare competiții.

În luna decembrie, cu ajutorul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Federația Națională de Sambo a Republicii Moldova va organiza Campionatul Republican pentru cadeți.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter