main logo
860

Luka Modric, desemnat cel mai bun jucător la Campionatul Mondial 2018

„Aș fi preferat să câștig cupa mondială!" spune Luka Modric, dupa ce a fost desemnat cel mai bun jucator de la turneul final. La Zagreb, fanii au sarbatorit totusi cea mai mare performanta din fotbalul croat.

Luka Modric, desemnat cel mai bun jucător la Campionatul Mondial 2018

Croații au pierdut finala, dar au dat cel mai bun jucător al Mondialului 2018, pe Luka Modric, transmite Știri.md cu referire la tvr.ro.

"Evident că apreciez recunoaşterea şi le mulţumesc celor care m-au ales, dar e clar că aş fi preferat să câştig Cupa Mondială. Suntem mândri de ceea ce am făcut, dar un pic trişti că am pierdut finala, e un sentiment dulce-amar. Chiar dacă eu cred că meritam mai mult, nimic nu se mai poate schimba", a declarat fotbalistul.

Chiar dacă medaliile cele mai strălucitoare le-au luat francezii, croații nu au ce-și reproșa. După numărul minutelor jucate, fotbaliștii lui Dalic au aproape un meci în plus față de „cocoși" și sunt primii care reușesc să ajungă într-o finală de Mondial, după trei meciuri decise după prelungiri.

Aplaudat la conferința de presă, selecționerul Dalic le-a împărtășit jurnaliștilor mesajul pe care l-a transmis la vestiare: "Baietii erau tristi, dar le-am spus sa tina capul sus. 

Daca cineva ne-ar fi spus inaintea turneului ca vom fi vicecampioni mondiali, am fi fost foarte fericiti. 

Am jucat finala si e normal sa fim suparati ca nu am reusit mai mult, dar asa cum am stiut sa castigam, trebuie sa stim si sa pierdem, cu demnitate."

La Zagreb suporterii naționalei lui Zlatko Dalic au urmărit partida pe ecrane uriașe plasate în centrul capitalei. 

Finalul partidei i-a gasit dezamgiti pentru esecul favoritilor, dar multi dintre fani au văzut și partea plină a paharului și au sărbătorit cea mai mare performanță din istoria Croației la o Cupă Mondială.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării