main logo
1702

Lionel Messi, enervat la ceremonia de decernare a Balonului de Aur

Lionel Messi (34 de ani) a realizat o performanță istorică: a câștigat cel de-al șaptelea Balon de Aur din carieră, după ce l-a devansat pe Robert Lewandowski.

Lionel Messi, enervat la ceremonia de decernare a Balonului de Aur

Având în vedere că a fost marele câștigător al galei de decernare, seara ar fi putut fi una perfectă pentru superstarul argentinian, dar un gest făcut față de soția sa l-a deranjat cumplit pe jucătorul de la Paris Saint Germain, transmite Știri.md cu referire la digisport.ro.

Lionel Messi, enervat la ceremonia de decernare a Balonului de Aur! Un gest făcut față de soția sa l-a deranjat

Messi a ajuns la gala organizată la Paris însoțit de soția sa Antonela, dar și de cei trei copii ai cuplului, Mateo, Ciro și Thiago, toți îmbrăcați la fel ca tatăl lor.

Înainte de începerea ceremoniei de decernare a Balonului de Aur, toți cei prezenți au luat parte la o sesiune de fotografii realizată pe covorul roșu, iar Leo Messi nu s-a dezis.

Septuplul câștigător al Balonului de Aur s-a arătat extrem de deranjat de o cerință a unui director de la France Football, revista care organizează Balonul de Aur. Acesta i-a cerut Antonelei să se îndepărteze pentru a-l fotografia doar pe Messi, alături de cei trei fii ai cuplului.

Antonela s-a conformat, a făcut câțiva pași, moment în care Messi i-a aruncat o privire dură directorului France Football și i-a spus soției sale să se întoarcă.

Reprezentantul nu a mai avut ce să facă decât să realizeze fotografii întregii familii Messi.

Leo Messi se cunoaște cu Antonela încă de la vârsta de nouă ani, atunci când un văr al acesteia, fost coleg cu fotbalistul la Newell’s Old Boys, le-a făcut cunoștință.

De ce crede Leo Messi că a câștigat Balonul de Aur 2021

Starul argentinian crede că decisivă pentru obţinerea trofeului a fost câştigarea Copei America, anul acesta, cu naţionala Argentinei.

''Am făcut un sezon bun cu Barcelona, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm La Liga sau Liga Campionilor. Copa America a făcut diferenţa pentru a câştiga din nou acest trofeu (Balonul de Aur, n. red.). Este o mândrie că sunt primul jucător care îl câştigă în tricoul echipei PSG. Este ceva special, o onoare'', a spus Messi.

''Acest premiu îmi dă forţa pentru o nouă etapă, la un nou club. Mă bucur că mi-am văzut familia fericită în seara asta. Este un premiu individual, dar Copa America este un trofeu pentru o echipă. Vom face totul pentru a câştiga un nou trofeu cu Argentina'', a mai spus atacantul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării