main logo
739

Leo Messi s-a întors la Barcelona: Când ar putea semna noul contract

Mijlocașul argentinian Leo Messi a revenit la Barcelona și e foarte aproape să își pună din nou semnătura pe un contract cu gruparea spaniolă, nu înainte însă de a mai petrece câteva zile alături de familie.

Leo Messi s-a întors la Barcelona: Când ar putea semna noul contract

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani se pregătește să își continue aventura în tricoul lui FC Barcelona, singurul pe care l-a îmbrăcat la nivel de club în cariera sa la seniori, transmite Știri.md cu referire la prosport.ro.

Cu toate că fanii „blaugrana” au stat cu sufletul la gură în ultima perioadă, lucrurile par deja stabilite și e o chestiune de câteva zile până când Messi își va pune semnătura pe noul angajament.

Decarul de pe Camp Nou a renunțat la o sumă considerabilă din salariu pentru a juca în continuare pentru FC Barcelona, club care este foarte posibil să rămână și singurul din CV-ul său la nivel înalt, întrucât noua înțelegere va expira când jucătorul va avea 39 de ani.

Leo Messi s-a întors la Barcelona! Va semna noul contract la începutul lui august

Lionel Messi s-a relaxat după câștigarea Copei America în Caraibe, alături de părinții, soția, copiii și frații săi, iar astăzi a revenit în Barcelona.

Starul nu a comunicat cu jurnaliștii care l-au așteptat la aeroport, însă le-a făcut pe plac câtorva fani prezenți la fața locului, cărora le-a acordat autografe înainte de a se urca în mașină.

Nu a luat, însă, direcția clubului, pentru că are de gând să mai stea câteva zile în preajma familiei, într-o vacanță în Europa.

După aceste ultime zile libere, Messi va semna pe 3 sau 4 august un nou contract cu FC Barcelona, care se va întinde până în 2026, când el va avea 39 de ani.

Conform presei internaționale, cluburile care s-au interesat de serviciile sale după ce i-a expirat înțelegerea cu formația catalană sunt Paris Saint-Germain, Manchester City și Inter Milano.

De asemenea, de soarta sa s-a interesat și Inter Miami, clubul american patronat de David Beckham, unde e posibil să îl vedem pe argentinian la apusul carierei, după ce va mai fi jucat cinci ani pentru Barcelona.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării