main logo
380

Leo Messi recunoaște că a vrut să plece de la Barcelona

Leo Messi face dezvăluiri surprinzătoare din cariera sa.

Leo Messi recunoaște că a vrut să plece de la Barcelona

Leo Messi a fost condamnat la închisoare cu suspendare alături de tatăl său pentru evaziune fiscală, transmite Știri.md cu referire la sport.ro

În cele din urmă pedeapsa a fost răscumparată cu bani, însă perioada de anchetă l-a impins pe Messi să-și dorească să părăsească Barcelona și Spania. Acum nu se mai pune problema. Messi anunța că vrea să se retragă de pe Camp Nou.

"A fost o perioadă în care eram extenuat din cauza multor circumstanțe. Mai ales din 2013, când am început să am probleme cu trezoreria. A fost o perioadă dificilă pentru mine și familia mea iar oamenii nu știu cum este. Nu ne-a ascultat nimeni. Și o parte din presă a contribuit la asta.

Eu am fost primul dintre fotbaliști și cred că au fost mai duri cu mine. S-au enervat, au țipat la mine și mi-au spus că îi vor aresta pe toți. A fost dificil, dar cel mai bine a fost că aveam copii mici și nu știau ce se întâmplă.

Sincer, la acea vreme aveam în gând să plec. Nu din cauza Barcei, dar din cauza că voiam să plec din Spania. Nu cred că am fost tratat corect și nu mai doream să stau aici. M-au vrut mulți, dar nu a fost nicio ofertă oficială pentru că toată lumea știa că în realitate vreau să rămân la Barca.

Acum vreau să rămân aici. Asta am vrut întotdeauna și nimic nu s-a întâmplat. Încă nu vorbim despre un contract nou, dar negocierile au fost întotdeauna simple. Este destul de clar că vreau să mă retrag de aici", a spus Messi pentru RAC 1. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării