main logo
673

Kids Triathlon Triumph 2019: Lista tuturor câștigătorilor

Astăzi, 13 iulie, în parcul „Valea Morilor” din capitală, a avut loc cel de-al doilea campionat de triatlon în aer liber pentru copii „Kids Triathlon Triumph”, în cadrul căruia, pentru titlul de câștigători au concurat zeci de participanți.

Kids Triathlon Triumph 2019: Lista tuturor câștigătorilor

La campionatul „Kids Triathlon Triumph” au participat sportivi cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani, care au fost împărțiți în trei grupe de vârstă: 7-8 ani, 9-10 ani și 11-13 ani. 

Pentru toate categoriile de vârstă a fost pregătită o distanță comună: 200 m de înot în apă deschisă, 2,5 km de ciclism și 1 km de alergare.

Câștigătorii din grupa de vârstă 7- 8 ani sunt:

Băieți:
1. Ceban Ștefan
2. Terna Timofei
3. Popusoi Vladislav

Fete:
1. Tureac Irina
2. Buyankina Maria

Câștigătorii din grupa de vârstă 9-10 ani sunt:

Băieți:
1. Uja David
2. Ganebnii Alexandr
3. Iovv Kirill

Fete:
1. Catana Anisia
2. Mogîldea Ecaterina
3. Guțul Daria

Câștigătorii din grupa de vârstă 11-13 ani sunt:

Băieți:
1. Tulchii Konstantin
2. Ceban Artem
3. Datsenko Timyr

Fete:
1. Boboc Raluca Alexandra
2. Tufaru Denisa
2. Melega Nadejda

Reamintim, competiția pentru copii „Kids Triathlon Triumph” se desfășoară în cadrul campionatului Moldovei de triatlon la distanța Olimpică „Triathlon Triumph by BMW i”, care va avea loc mâine, 14 iulie. Anul acesta, „Kids Triathlon Triumph” a primit statutul de Campionat național de triatlon pentru copii.

Seara, între orele 18:00 și 19:00, pe teritoriul orășelului sportiv din parcul „Valea Morilor” va avea loc și un briefing pentru participanții la campionatul de triatlon la distanța Olimpică „Triathlon Triumph by BMW i”. 

Organizatorii vor explica mai detaliat regulile și condițiile de depășire a tuturor etapelor, de aceea, prezența participanților înregistrați este obligatorie.

Participanții, care vor concura în cadrul distanței „Olympic”, trebuie să procure o licență de triatlonist. Licența pentru perioada competiției „Triathlon Triumph 2019” va putea fi achiziționată în momentul înmânării pachetului de start în cortul de înregistrare. 

De asemenea, este posibilă achiziționarea unei licențe pe termen de un an, care să poată fi utilizată pentru participarea la competiții comerciale, naționale precum și internaționale de triatlon.

Campionatul „Kids Triathlon Triumph” este organizat de către organizația sportivă Sporter, Federația de Triatlon din Republica Moldova și cel mai popular forum pentru femei - mama.md. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării