main logo
846

Khabib Nurmagomedov se va lupta cu Justin Gaethje în octombrie

Președintele UFC a confirmat că lupta mult așteptată va avea loc acum pe 24 octombrie, după un an dificil pentru luptătorul rus.

Khabib Nurmagomedov se va lupta cu Justin Gaethje în octombrie

Tatăl și antrenorul lui Nurmagomedov Abdulmanap, 57 de ani, a murit într-un spital din Moscova la începutul acestei luni din cauza complicațiilor cauzate de o infecție cu COVID-19, transmite Știri.md cu referire la prorally.ro.

„A fost foarte greu pentru el”, a declarat White pentru RNDell, la CNN Sport. „Tatăl său a fost un erou pentru el. Îl iubea pe tatăl său, au avut o relație foarte strânsă și i-a fost foarte greu.”

„Lupta va avea loc”

Au existat zvonuri potrivit cărora Nurmagomedov s-ar putea retrage din sport după moartea tatălui său, dar echipa sa anunțase anterior că va reveni după o perioadă de durere.

Deși White nu a dezvăluit locația luptei, el a spus că este sigur că se va întâmpla de această dată după data programată inițială în septembrie.

„Se va întâmpla, spui aici acum. Această luptă va avea loc”, a spus el.

Datorită pandemiei în curs, White a organizat o bulă UFC pe insula Yas din Abu Dhabi pentru a găzdui concursuri.

Între 11 și 25 iulie, „Insula Luptei” a găzduit o selecție de lupte, inclusiv Kamaru Usman victorie asupra lui Jorge Masvidal pentru a-și păstra coroana de greutate sudată la UFC 251.

Nurmagomedov s-a datorat și lui Tony Ferguson la începutul acestui an, dar lupta a fost oprită din cauza pandemiei.

Rusul a fost setat să lupte cu Ferguson de cinci ori din decembrie 2015, dar lupta nu a avut loc niciodată din cauza vătămării sau bolii.

Gaethje l-a înlocuit pe Nurmagomedov și au luptat Ferguson, în mai, l-a bătut în runda a cincea și ultima pentru a asigura titlul provizoriu ușor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării