29 iulie, 19:47
409
3
Khabib Nurmagomedov se va lupta cu Justin Gaethje în octombrie
29 iulie, 19:47
409
3

Președintele UFC a confirmat că lupta mult așteptată va avea loc acum pe 24 octombrie, după un an dificil pentru luptătorul rus.

Tatăl și antrenorul lui Nurmagomedov Abdulmanap, 57 de ani, a murit într-un spital din Moscova la începutul acestei luni din cauza complicațiilor cauzate de o infecție cu COVID-19, transmite Știri.md cu referire la prorally.ro.

„A fost foarte greu pentru el”, a declarat White pentru RNDell, la CNN Sport. „Tatăl său a fost un erou pentru el. Îl iubea pe tatăl său, au avut o relație foarte strânsă și i-a fost foarte greu.”

„Lupta va avea loc”

Au existat zvonuri potrivit cărora Nurmagomedov s-ar putea retrage din sport după moartea tatălui său, dar echipa sa anunțase anterior că va reveni după o perioadă de durere.

Deși White nu a dezvăluit locația luptei, el a spus că este sigur că se va întâmpla de această dată după data programată inițială în septembrie.

„Se va întâmpla, spui aici acum. Această luptă va avea loc”, a spus el.

Datorită pandemiei în curs, White a organizat o bulă UFC pe insula Yas din Abu Dhabi pentru a găzdui concursuri.

Între 11 și 25 iulie, „Insula Luptei” a găzduit o selecție de lupte, inclusiv Kamaru Usman victorie asupra lui Jorge Masvidal pentru a-și păstra coroana de greutate sudată la UFC 251.

Nurmagomedov s-a datorat și lui Tony Ferguson la începutul acestui an, dar lupta a fost oprită din cauza pandemiei.

Rusul a fost setat să lupte cu Ferguson de cinci ori din decembrie 2015, dar lupta nu a avut loc niciodată din cauza vătămării sau bolii.

Gaethje l-a înlocuit pe Nurmagomedov și au luptat Ferguson, în mai, l-a bătut în runda a cincea și ultima pentru a asigura titlul provizoriu ușor.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter