main logo
899

Kaufland, partener general Chisinau International Marathon 2018

Pentru al doilea an consecutiv, Kaufland devine partener general Chisinau International Marathon 2018- cel mai mare eveniment sportiv din țară care reunește sute de participanți iubitori de mișcare și stil sănătos de viață.

Kaufland, partener general Chisinau International Marathon 2018

„Grija față de om pentru Kaufland nu este doar un slogan, ci un principiu în jurul căruia este construită activitatea companiei. În acest sens, Kaufland promovează și încurajează oamenii să ducă un stil de viață sănătos - garantul fericirii, armoniei, precum și a unei vieți prospere. 

Tocmai de aceea, Kaufland a ales să fie pentru al treilea an consecutiv partener general la Chisinau International Marathon 2018. Sportul înseamnă o viață trăită la maximum azi și o investiție în viitor. Suntem bucuroși să susținem Maratonul Internațional Chișinău, pentru că știm că toți participanții la el sunt o sursă de inspirație și un model extraordinar pentru ceilalți ”, Anna Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland. 

Responsabilitatea social-corporativă (CSR) reprezintă o componentă cheie în strategia Kaufland, iar despre aceasta ne vorbesc de la sine proiectele care sunt realizate în Republica Moldova. Precizăm că, încă din 2016, Kaufland susține proiectul „Bucurie în mișcare” care are drept scop promovarea modului de viață sănătos. Evenimentul  presupune organizarea timp de o săptămână, a unei suite de activități, competiții, jocuri și concursuri cu premii destinate tuturor celor care iubesc mișcarea. În anul 2017, proiectul a fost extins în patru orașe din țară.

De asemenea, Kaufland a fost partenerul principal al celui mai mare proiect de voluntariat din Republica Moldova – „Hai, Moldova!”. Evenimentul, cunoscut ca Ziua Națională de Curățenie, a fost organizat în luna septembrie a anului 2016 în Municipiul Chișinău și în împrejurimi.

În anul 2017, au fost extinse proiectele de implicare socială la nivelul comunităților din Republica Moldova prin intermediul a două noi parteneriate cu Asociația Obștească „Salvați Viața” și cu Fundaţia Filantropica Medico-Socială „Angelus Moldova” – Hospice „Angelus”. În martie 2018, Kaufland a alocat 60 de mii de euro pentru construirea primului centru maternal din Anenii Noi,  destinat cuplurilor mamă-copil, inclusiv gravidelor aflate în ultimul trimestru de sarcină, care se află în situații dificile și riscă separarea copilului de familie.

Despre Kaufland 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Cea mai mare parte a proiectelor noastre de CSR sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmărim implementarea de programe sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. Pe lângă educație și sănătate, sprijinim proiectele dedicate protecției mediului înconjurător și pe cele care au ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos prin intermediul activităților sportive și adoptarea unei nutriții echilibrate. Informații suplimentare pot fi accesate pe www.kaufland.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării