16 octombrie, 17:00
394
0
Jucătorul Sam Querrey a fugit din Rusia după ce a fost testat cu COVID-19
16 octombrie, 17:00
394
0

Un tenismen american a fugit din Rusia după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Jucătorul a închiriat un avion privat și a zburat împreună cu soția și copilul într-o țară care nu cere dovadă anti-COVID.

Numărul 49 în lume, Sam Querrey a fost testat pozitiv cu COVID-19 și, după ce i-a fost interzisă participare la turneul organizat de la Sankt Petersburg, i s-a impus să intre în carantină împreună cu soția și fiul în vârstă de numai 8 luni, transmite Știri.md cu referire la tvr.ro.

După ce toți trei au fost găsiți infectați cu coronavirus și plasați în izolare într-un hotel de lux din Sankt Petersburg, Querrey a strâns bagajele și a închiriat un avion privat în momentul în care a aflat că poate fi spitalizat până la vindecare.

Până ca rușii să afle de fuga americanului, Querrey, soția sa, Abby, și fiul său Ford de 8 luni au zburat într-o țară în care nu se cere un test negativ la graniță.

Speriat că el și soția sa vor fi separați de copil, Querrey s-a cazat într-o tară europeană, necunoscută momentan, unde a închiriat un apartament printr-un sistem care garantează discreția și intimitatea clienților.

Încălcarea gravă a protocolului COVID-19 îl poate costa pe Querrey atât o amendă de 100.000 de euro cât și o suspendare din circuitul ATP pentru următorii 3 ani.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter