157
0
Jucătorii moldoveni, eliminaţi din concurs la Mondialele de tenis de masă
157
0

Toţi jucătorii moldoveni au fost eliminaţi din concurs la Campionatul Mondial de tenis de masă, care se desfăşoară la Budapesta (Ungaria).

Jucătorii moldoveni, eliminaţi din concurs la Mondialele de tenis de masă

Natalia Brînza şi Vlada Caraulinaia au cedat în toate meciurile preliminare din grupe (1-4, 1-4, respectiv, 0-4, 0-4). Andrei Puţuntică a învins în faza preliminară într-un meci şi a cedat într-al doilea, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Vladislav Ursu şi Victor Cîssa au fost învinşi în ambele partide din faza respectivă a competiţiei. La dublu masculin, Andrei Puţuntică şi Vladislav Ursu au învins în primul meci şi au cedat în al doilea.

„Aceste evoluţii erau şi de aşteptat. Aceasta este în prezent valoarea jucătorilor noştri. Pentru ca tenisul de masă moldovenesc să se dezvolte, să progreseze, este necesară o atenţie mai mare din partea statului, dar şi un control mai exigent asupra situaţiei în care se află”, a declarat pentru agenţie multiplul premiant al campionatelor naţionale Vadim Piliponcic.

La Mondialele de la Budapesta participă 564 jucători din 102 ţări. Actuala ediţie este a 55-a. Competiţia se va încheia pe 28 aprilie.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter