190
0
Jucătorii Barcelonei au revenit la baza de pregătire a clubului
190
0

Jucătorii Barcelonei au revenit, după aproape două luni, la baza de pregătire a clubului pentru a fi testați de coronavirus.

Toate testele efectuate de fotbaliști au ieșit negative, iar de sâmbătă antrenamentele individuale pot fi reluate, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Ousmane Dembele, aflat în perioada de recuperare de după accidentare, a fost singurul absent de la reunirea Barcelonei, dar cei 18 jucători de la prima echipă testați vor putea relua antrenamentele la baza clubului, anunță Gazzetta dello Sport.

În următoarea perioadă, Liga Profesionistă de Fotbal din Spania va trimite tuturor cluburilor din primele două divizii rezultatele testelor pentru coronavirus și, în funcție de acestea, formațiile vor reîncepe ședințele de pregătire, în vederea reluării competițiilor oficiale.

Ultimele partide din La Liga s-au disputat la începutul lunii martie. În momentul suspendării competiției, Barcelona ocupa primul loc în clasamentul primei ligi, la două puncte avans de Real Madrid.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter