main logo
1010

JO 2018: Sportivii ruși au primit de la stat câte un BMW și premii bănești impunătoare

Cadouri pentru performanțe. Sportivii ruși, care au cucerit medalii la Olimpiada de iarnă, au primit, de la stat, câte un BMW și premii bănești impunătoare. Și campioana olimpică Alina Zaghitova, în vârstă de 15 ani, a primit o mașină.

JO 2018: Sportivii ruși au primit de la stat câte un BMWSportivii ruși au primit de la stat câte un BMW și premii bănești impunătoare.

“- Cand aveti de gand sa obtineti permisul de conducere? Cand se va permite conform legii? - Da. - Pana atunci, te vor plimba? - Toata viata. Da. ”

Campioana la patinaj artistic, Alina Zaghitova, si toti membrii echipei de hochei, in total, 26 de sportivi, au primit cate un BMW X6. Alti 13 sportivi, care au cucerit medalii de argint, la PyeongChang, au primit cate un BMW X5, iar 7 masini de model X4 au revenit medaliatilor cu bronz, scrie protv.md.

Pe langa automobile, olimpicii s-au ales cu premii banesti. Presa rusa anunta ca Alina Zaghitova si toti hocheistii vor incasa cate 4 milioane de ruble, medaliatii cu argint – cate 2,5 milioane de ruble, iar cei ce au smuls bronzul – cate 1,7 milioane. Tot ieri, cei 46 de sportivi au mers in vizita presedintelui rus, Vladimir Putin, care i-a decorat pentru performante.

Ilya KOVALCHUK, HOCHEIST: " Va multumim mult ca ne-ati binecuvantat sa mergem la PyeongChang. Cred ca am reusit multe. "

Vladimir PUTIN, PRESEDINTELE FEDERATIEI RUSE: “Ne pot lua toate, orice accesorii, dar sa ne ia caracterul e imposibil si voi ati demonstrat-o. ”

Tot ieri, Comitetul International Olimpic a ridicat suspendarea comitetului rus. Acesta este reintegrat pe deplin in drepturile sale ca membru CIO, iar sportivii rusi au dreptul sa concureze la turnee internationale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării