main logo
506

Ivanov şi Dobrovolskiy, din nou împreună

Eugen Ivanov şi Igor Dobrovolsky vor lucra împreună după o pauză de trei ani. De această dată ei vor fi colegi la campioana Moldovei, Dacia Chişinău, Ivanov a venit de la echipa "Sheriff" Tiraspol. Potrivit siteu-lui official al “Daciei”, Ivanov l-a schimbat în funcţia de antrenor, pe Vasilii Coşelev, care în viitorul apropiat va pregăti portarii de la naţionala Moldovei. Eugen Ivanov - la fel ca şi antrenorul principal al “lupilor galbeni”, Igor Dobrovolsky, sunt discipoli ai şcolii de fotbal din ...

Ivanov şi Dobrovolskiy, din nou împreună

Eugen Ivanov şi Igor Dobrovolsky vor lucra împreună după o pauză de trei ani.

De această dată ei vor fi colegi la campioana Moldovei, Dacia Chişinău, Ivanov a venit de la echipa "Sheriff" Tiraspol.

Potrivit siteu-lui official al “Daciei”, Ivanov l-a schimbat în funcţia de antrenor, pe Vasilii Coşelev, care în viitorul apropiat va pregăti portarii de la naţionala Moldovei.

Eugen Ivanov - la fel ca şi antrenorul principal al “lupilor galbeni”, Igor Dobrovolsky, sunt discipoli ai şcolii de fotbal din Tiraspol,. Mai mult ca atît, primul antrenor a celor doi a fost Iosif Franţevici Kaizer.

Înainte de a veni la "Dacia", Ivanov a lucrat în staful tehnic al multiplului campion naţional – “Sheriff” şi la ambiţiosul proiect FC „Besiktas” (Chişinău). Din 2006 şi pînă în 2009 a fost antrenor al selecţionatei Moldovei. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării