384
0
Ivanov şi Dobrovolskiy, din nou împreună
384
0

Eugen Ivanov şi Igor Dobrovolsky vor lucra împreună după o pauză de trei ani. De această dată ei vor fi colegi la campioana Moldovei, Dacia Chişinău, Ivanov a venit de la echipa "Sheriff" Tiraspol. Potrivit siteu-lui official al “Daciei”, Ivanov l-a schimbat în funcţia de antrenor, pe Vasilii Coşelev, care în viitorul apropiat va pregăti portarii de la naţionala Moldovei. Eugen Ivanov - la fel ca şi antrenorul principal al “lupilor galbeni”, Igor Dobrovolsky, sunt discipoli ai şcolii de fotbal din ...

Eugen Ivanov şi Igor Dobrovolsky vor lucra împreună după o pauză de trei ani.

De această dată ei vor fi colegi la campioana Moldovei, Dacia Chişinău, Ivanov a venit de la echipa "Sheriff" Tiraspol.

Potrivit siteu-lui official al “Daciei”, Ivanov l-a schimbat în funcţia de antrenor, pe Vasilii Coşelev, care în viitorul apropiat va pregăti portarii de la naţionala Moldovei.

Eugen Ivanov - la fel ca şi antrenorul principal al “lupilor galbeni”, Igor Dobrovolsky, sunt discipoli ai şcolii de fotbal din Tiraspol,. Mai mult ca atît, primul antrenor a celor doi a fost Iosif Franţevici Kaizer.

Înainte de a veni la "Dacia", Ivanov a lucrat în staful tehnic al multiplului campion naţional – “Sheriff” şi la ambiţiosul proiect FC „Besiktas” (Chişinău). Din 2006 şi pînă în 2009 a fost antrenor al selecţionatei Moldovei. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter