main logo
2043

Irina Shayk, dezamăgită de Ronaldo: Mă simt ca o proastă. L-am lăsat să mă înșele

Cristiano Ronaldo (33 de ani) are parte mai mult de necazuri, decât de bucurii de când a ales să semneze cu Juventus Torino.

Shayk, dezamăgită de Ronaldo: Mă simt ca o proastă. M-a înşelat

Implicat într-un scandal imens, după acuzațiile de viol aduse asupra sa de către Kathryn Mayorga, ”CR7” pare atacat acum din toate părțile. Și Irina Shayk (32 de ani), prietena despre care toată lumea credea că-i va deveni nevastă, a lansat un atac extrem de dur.

”Acum, când știu adevărul, mă simt complet trădată. Am avut încredere în el și am rămas alături de el de fiecare dată când au apărut zvonuri conform cărora ar fi fost și cu alte femei. Mă simt ca o proastă pentru că l-am lăsat să mă înșele”, s-ar fi confesat Irina unor apropiați, potrivit jurnaliștilor de la ”Daily Mail”, transmite Ştiri.md cu referire la DigiSport.

Într-un alt interviu, pentru spaniolii de la ”Hola”, super-modelul de la ”Victoria’ Secrets”, l-a desființat practic pe fotbalist. ”Idealul meu de bărbat este cinstit, credincios și un gentleman care știe cum să se poarte cu femeile. Nu cred în bărbați care ne fac nefericite, doar pentru că sunt băieți care nu s-au maturizat. Credeam că am găsit bărbatul ideal, dar m-am înșelat.

Cred că femeile se simt urâte atunci când stau alături de bărbatul greșit. El mă făcea să mă simt urâtă și nesigură pe mine”, a mai spus Shayk.

Cristiano Ronaldo și Irina Shayk au format un cuplu aproape 5 ani și la un moment dat părea că starul portughez și fotomodelul rus își vor întemeia o familie. Relația celor doi s-a oprit însă brusc, la începutul lui 2015. 

Anul trecut, Irina Shayk a născut o fetiță (Lea de Seine Shayk Cooper, pe numele ei), al cărei tată este actorul Bradley Cooper. Modelul din Rusia a fost împreună cu Cristiano Ronaldo în perioada 2010-2015.

În schimb, Ronaldo și-a găsit jumătatea în persoana modelului Georgina Rodríguez, alături de care își crește cei patru copii.

Ronaldo este acuzat de o americancă în vârstă de 34 ani, Kathryn Mayorga, că ar fi violat-o, pe 13 iunie 2009, la Las Vegas, şi a presat-o pentru a o face să semneze un acord financiar în valoare de 375.000 de dolari, care o obliga să păstreze tăcerea. Cazul a fost redeschis de fostul fotomodel.

Ronaldo nu a fost convocat de selecționerul Fernando Santos pentru următoarele meciuri pe care naționala Portugaliei le are de disputat în Liga Națiunilor, dar și în cele amicale. Potrivit publicației portugheze Record, starul de 33 de ani ar fi acceptat, de comun acord cu selecționerul și cu președintele Federației, să nu vină la națională.

Cristiano Ronaldo (33 ani) este cel mai selecționat portughez din istorie (154 selecții), cel mai bun marcator din istoria selecţionatei Portugaliei (85 goluri), şi a clubului Real Madrid (450 goluri), s-a transferat în această vară la Juventus Torino, în schimbul sumei de 117 milioane euro, cu bonusuri incluse.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării