main logo
953

Intrare liberă: Programul integral al festivalului Hai, Haiduci!

Organizatorii festivalului de muzică și sport Hai Haiduci! by Salomon au pregătit o groază de activități interactive, iar Complexul Etno-Cultural Vatra, timp de două zile, pe 21 și 22 aprilie, se va transforma într-un adevărat orășel al distracției.

Intrare liberă: Programul integral al festivalului Hai, Haiduci!Intrare liberă: Programul integral al festivalului Hai, Haiduci!

Oaspeții festivalului pot alege activități pe plac, fie pline de adrenalină, fie pentru întreaga familie, fie care să îi pună în mișcare. Iar pentru ca să nu ratezi ocazia să participi la activitățile preferate, vezi programul detaliat al evenimentului.


Sâmbătă, 21 aprilie


  • La ora 9:00 va fi deschisă zona de camping și cei care vor rămâne pe noapte vor putea deja să-și instaleze cortul, iar la ora 11:00 va avea loc deschiderea oficială a evenimentului. Tot la 11:00 își va începe activitatea planetariul.


  • Startul cursei de MTB va avea loc la ora 12:00, iar finișul - la ora 15:00. Ceremonia de premiere a primelor locuri în categoria de vârstă va avea loc la ora 16:00, iar la 16:30 vor fi premiați cei mai rapizi cicliști în categoria Absolut. În locul tradiționalei Pasta Party, la ora 17:00 va avea loc Mămăliga Party.


  • De la ora 9:00 până la 18:00 vor avea loc excursii în Codri pe ATV-uri și se va desfășura un program distractiv pentru copii, iar până la 20:00 doritorii se vor putea distra pe trambuline și pe frânghii. Totodată, între orele 12:00 și 17:00, compania Limon va desfășura cursuri de alpinism şi slackline pentru copii.


  • De la 9:30 până la 19:00, artiștii vor picta fețele copiilor, vor desena caricaturi și tatuaje temporare cu hena. La fel, vor fi organizate master-class-uri de sculptare în lemn.


  • Pe parcursul întregii zile, vor fi disponibile zonele pentru fotografii, pe teritoriul complexului se va plimba Ștefan cel Mare, iar pe ecrane vor fi difuzate filme documentare despre Moldova.


  • La ora 19:00 va începe concertul în cadrul căruia vor evolua trupele Lume și Millenium Band. Iar după concert, la ora 21:00 Sansara va prezenta numere extreme de fireshow, după care în zona camping vei putea sta în jurul rugului, ascultând povești și cântece la ghitară.


Duminică, 22 aprilie


  • Dis-de-dimineață, la ora 7:00, cei din zona camping vor fi deșteptați cu sunetul goarnei, iar la ora 8:00 va fi micul dejun, după care la ora 9:00 va avea loc deschiderea oficială celei de-a doua zi. Și planetariul va activa de la ora 9:00 până la ora 11:00.


  • În perioada dintre ora 9:00 și 18:00 vor activa zonele interactive, printre care desfășurarea master-class-urilor de sculptare în lemn, panoul de escaladă și animația pentru copii. Iar până la ora 20:00, doritorii se vor putea distra pe trambuline și pe frânghii sau vor putea urmări filme documentare despre Moldova. În cadrul evenimentului va fi și un atelier de fierărie, în cadrul căruia vei putea cumpăra obiecte de fier personalizate.


  • De la ora 9:00 până la 14:00, ansamblul Ștefan Vodă va interpreta muzică populară instrumentală.


  • Și în cea de-a doua zi, de la 9:30 până la 19:00, artiștii vor picta fețele copiilor, vor desena caricaturi și tatuaje temporare cu hena, iar frizerii de la Lisnic Barbershop vor tunde în aer liber. Duminică, veți avea posibilitatea să vă împletiți cosițe inedite, dar și să cumpărați suveniruri din cadrul festivalului.


  • De la ora 10:00 până la 11:30 vor fi prezentate lupte medievale, iar după show, doritorii vor putea face poze cu cavalerii. Totodată, până la ora 17:00, amatorii de călărie vor putea face plimbări pe cai și ponei.


  • La ora 11:40, cu un cuvânt de salut vor veni Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon și președintele organizației sportive Sporter, Dmitri Voloșin.


  • Startul curselor de alergare de tip trail pe distanțele 8, 19 și 30 km prin inima Codrilor va avea loc la ora 12:00. Premierea primelor locuri în categoriile de vârstă va avea loc între orele 13:30 și 17:00, iar categoria Absolut va fi premiată între orele 17:30 și 17:50, pentru fiecare distanță în parte.


  • Concertul celei de-a doua seară va începe, la fel, la ora 19:00, iar pe scenă vor urca Lume, Tharmis și Zdob și Zdub. Evenimentul se va încheia la ora 22:00.


Intrarea este liberă!


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării