203
0
În Taiwan a avut loc primul meci cu peste 1.000 de spectatori
203
0

Taiwanul a permis accesul suporterilor la meciurile de basseball cu respectarea distanţării, relatează Time.

Mai mult de 1.000 de spectatori au fost prezenţi pe stadionul unde s-a desfăşurat meciul de bassball. Consumul şi vânzarea de alimente a fost interzis în incinta arenei, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

 Un bărbat de 34 de ani ce a participat la meciul dintre echipa locală Fudon Guardians şi UnuLions a precizat că a stat la o distanţă de trei scaune de ceilalţi suporteri.

Înainte de începerea partidei Ministrul Sănătăţii Chen Shih-chung a apărut purtând un tricou cu numărul zero. Tricoul face trimitere la numărul de cazuri noi de infectare înregistrate în Taiwan şi la speranţa ca numărul se va menţine.

Simultan cu meciul dintre Fudon Guardians şi UnuLions s-a disputat şi o altă partidă. Înainte de debutul pandemiei meciurile din liga de bassball atrăgeau la meciuri în medie 6000 de spectatori.

Autorităţile sunt încrezătoare că măsurile de distanţare de la meciuri vor permite desfăşurarea în siguranţă a evenimentelor sportive viitoare. 

Taiwanul a fost lăudat la nivel internaţional pentru măsurile preventive luate încă de la începutul anului când au anulat zborurile dinspre şi spre Wuhan.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter