main logo
1671

Imagini virale cu Messi și trofeul de la Cupa Mondială. Cum a fost surprins

Starul argentinian Lionel Messi este atât de fericit că a câștigat Cupa Mondială încât pur și simplu nu se poate dezlipi de trofeu.

Imagini cu Messi și trofeul de la Cupa Mondială. Cum a fost surprins

În prima noapte petrecută în Argentina, după întoarcerea din Qatar, Messi a dormit în pat cu trofeul, iar imaginile au fost postate pe Facebook, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Cele trei fotografii au fost însoțite de mesajul simplu: „Bună dimineața”, care în doar câteva minute a primit peste 300.000 de reacții și a fost redistribuit de peste 100.000 de ori.

Așa cum arată pagina lui de Facebook, Lionel Messi a fost nedespărțit de cupă și în avion, în drum spre casă.

Marţi, la ora locală 02:23, aeronava companiei aeriene argentiniene care a transportat delegaţia Albiceleste de la Doha, avându-i în frunte pe preşedintele Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA), Claudio Tapia, şi pe selecţionerul Lionel Scaloni, a aterizat pe Aeroportul Internaţional din Ezeiza, în provincia Buenos Aires.

Căpitanul Lionel Messi a ieşit primul din avion, ţinând în mână preţiosul trofeu, alături de Lionel Scaloni, urmaţi de ceilalţi membri ai delegaţiei.

Argentina a învins Franța în finala Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, după 120 de minute de fotbal în care au fost înscrise 6 goluri (3-3) și 4 penaltiuri transformate în gol față de doar cele două ale francezilor.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării