main logo
582

Ilie Năstase, comentariu dur la adresa Serenei William

Prietenă bună cu Meghan Markle, Serena Williams nu putea să lipească de la nunta regală. Deși a fost apreciată pentru ținuta ei, Ilie Năstase a comentat dur la adresa jucătoarei de tenis.

Ilie Năstase, comentariu dur la adresa Serenei William

Considerată cea mai bună jucătoare din istoria tenisului, Serena Williams, a strălucit în rochia ei roz, la brațul soțul ei, Alexis Ohanian, transmite Știri.md cu referire la unica.ro.

Cu toate acestea, când a fost informat că Serena Williams a făcut senzație la nunta regală, Ilie Năstase a făcut un comentariu dur la adresa jucătoarei de tenis.

 “Nu ştiu dacă joacă Serena. Se cam retrage. Zicea domnul Ţiriac ceva că e cam grasă. Nu cred că poate să slăbească până la Roland Garrros. E treabă de timp. 

E greu să revină. Dacă nu câştigi, pierzi încrederea. Arăta bine îmbrăcată”, a comentat fostul jucător de tenis.

Ilie Năstase făcea referire la afirmațiile acide ale lui Ion Țiriac despre Serena Williams, înainte de turneul de la Madrid, care a început pe 21 mai: “Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme! Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf.”

Serena a anunțat ulterior că nu este suficient de pregătită fizic pentru a juca pe zgura din Caja Magica, dar a fost deranjată de comentariul lui Țiriac: “Voi vorbi cu el, credeți-mă! O să am o discuție cu el. Este un comentariu ignorant, o declarație sexistă! Poate că este un om ignorant.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării