main logo
833

Igor Grosu, despre aurul lui Victor Ciobanu: Clipe de bucurie și mândrie

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu o felicitare pentru sportivii moldoveni care au luat aurul la Campionatul Mondial de lupte greco-romane.

Igor Grosu, despre aurul lui Victor Ciobanu: Clipe de bucurie și mândrieColaj: știri.md

Igor Grosu și-a exprimat admirația față de Victor Ciobanu și Irina Rîngaci, care au devenit campioni mondiali, transmite Știri.md.

„Extraordinar! 

După evoluția superbă a fetelor la Campionatul Mondial de Lupte de la Oslo, acum câteva minute în urmă, Victor Ciobanu a devenit campion mondial la luptele greco-romane! 

Vă mulțumesc mult pentru aceste clipe de bucurie și mândrie pe care le aduceți întregii țări. Sunt sigur că performanța voastră și exemplul pe care îl oferiți vor fi răsplătite pe măsură.

Sunt momente minunate pentru luptele din Moldova și pentru întreg sportul moldovenesc, iar acești tineri merită toată aprecierea noastră. 

Felicitări sportivilor, antrenorilor și tuturor celor care au contribuit la aceste performanțe minunate”, a scris Grosu.

Știri.md amintește că luptătorul de stil greco-roman, Victor Ciobanu, a devenit campion mondial în categoria de greutate 60 kg.

În același timp, și luptătoarea Irina Rîngaci a devenit campioană mondială.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării