main logo
5156

Hulk din Iran, devastat după ce a fost umilit: Nu-mi pot suna familia

Pe 30 aprilie ar fi trebuit să aibă loc lupta dintre Sajad Gharibi (29 de ani), supranumit "Hulk din Iran" și Martyn Ford (39 de ani), considerat "cel mai înfricoșător om din lume".

Hulk din Iran, devastat după ce a fost umilit: Nu-mi pot suna familiaFoto: digisport.ro

Numai că, luni, cel din urmă a anunțat că evenimentul a fost amânat, fără să ofere și o explicație. Decizia i-a aparținut iranianului și a venit în urma face-off-ului dintre cei doi, organizat la Dubai, transmite Știri.md cu referire la digisport.ro.

La un moment dat, britanicul l-a împins, iar Gharibi a căzut și a trebuit să fie ajutat de către cei din anturajul său. 

"Hulk din Iran", luat la rost de propria mamă după ce l-a întâlnit față în față pe "cel mai înfricoșător om din lume"

Episodul l-a afectat mental pe iranian, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Gharibi a explicat că, după ce Ford l-a pus la pământ, s-a simțit umilit și nu și-a mai putut contacta familia, din cauza umilinței trăite. 

"Am mers la Dubai fără sponsori și fără antrenor. De când am ajuns acasă, îmi doresc să mor. O, Doamne, tu știi cât de mult am suferit, îmi este rușine față de poporul iranian. Nu mai pot să îmi sun familia.

De când m-am întors în Iran, nu am vizitat-o deloc. Nu pot. Nu pot să vorbesc cu tatăl meu. Când am vorbit cu mama mea, mi-a spus 'Persoana pe care am văzut-o în videoclip nu este fiul meu. Fiul meu este mai puternic decât atât'.

Când cineva nu poate vorbi cu propria familie, își pierde onoarea. Sunt devastat. Ai mei mi-au spus 'Te vei duce acolo și îl vei distruge'. Unii au zis că am fost plătit ca să cad. Îmi rănește inima. Cum poți să spui asta?

Cum mai pot eu să dorm, cum mă mai pot odihni? Mă simt foarte rău. Nu pot să dorm, iau somnifere. Când o mamă îi spune asta propriului ei copil, cum poți suporta?

Jur că nu am primit nici măcar un dolar. În Dubai, la mic-dejun am mâncat ouă. Dacă aș fi primit vreun dolar, n-aș mai fi putut continua", a explicat iranianul, conform World Boxing News. 

Astfel, evenimentul a fost reprogramat pentru data de 30 mai, pentru ca "Hulk din Iran" să aibă mai mult timp de pregătire. 

Momentul în care Martyn Ford l-a pus la pământ pe Sajad Gharibi:

Meciul dintre "cel mai înfricoșător om al planetei" și "Hulk al Iranului" s-a amânat

Anunțul a fost făcut de Martyn Ford, care nu a dorit să dezvăluie și motivul care a condus la această decizie. Cauza cea mai probabilă este chiar umilința suferită de către adversarul său, la confruntarea "față în față" din Dubai.

"Aceasta e o poziție pe care nu am vrut să o realizez, dar, din păcate, lupta mea de pe 30 aprilie va fi amânată. Evenimentul merge mai departe și sunt câțiva oameni minunați care au meciuri.

Din păcate, eu nu voi avea, din motive care îmi scapă de sub control. Nu e nevoie să fii geniu ca să-ți dai seama de ce. Nu vreau să tot insist și să vorbesc despre asta, s-au irosit prea mult timp și energie.

Eu continui să mă antrenez tare și o să existe un debut. Dar nu știu sută la sută cu cine și când, însă sigur o să se întâmple", a spus Ford.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării