main logo
224

HospiceBikeTour: 30 de cicliști au străbătut timp de 4 zile sudul țării

Cicliștii care, acum câteva zile, au pornit să parcurgă peste 400 de kilometri spre sudul țării, în scop caritabil, s-au întors la Chișinău. Au fost impresii de neuitat, spun aceștia, iar în unele sate au fost întâmpinați ca președintele.

HospiceBikeTour: 30 de cicliști au străbătut timp de 4 zile sudul țăriiFoto: tv8

Printre cicliști au fost și ambasadori. Banii colectați vor fi donați pentru dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă din raioanele Orhei și Taraclia, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Obosiți, dar mulțumiți de cursa pe care au făcut-o. Așa s-au întors cei circa 30 de cicliști, care, acum trei zile, au pornit spre sudul țării, să parcurgă, în scop caritabil, peste 400 de kilometri.

Cicliștii spun că au avut emoții pozitive în urma acestui maraton, mai ales știind că fac acest lucru în scop caritabil. Curajul, forța și spiritul de echipă au fost calitățile de bază la participanții acestei curse. Au fost zile în care cicliștii au parcurs și câte 130 km pe zi.

Cea de-a VI-a ediție HospiceBikeTour a avut loc în perioada de 2-5 septembrie curent. Bicicliștii au parcurs aproximativ 440 km, în scop caritabil. Banii adunați vor fi oferiți pentru dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă. Colectarea fondurilor se face în scopul dezvoltării rețelei „Hospices of Hope Moldova” pentru oferirea serviciilor gratuite de îngrijiri paliative în raioanele Orhei și Taraclia.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării