main logo
1426

Haos în Rusia: Bătaie cruntă între jucători, la derby-ul Zenit - Spartak

O bătaie generală a izbucnit la derby-ul Zenit – Spartak Moscova din grupele Cupei Rusiei între jucătorii celor două echipe.

Haos în Rusia: Bătaie cruntă între jucători, la derby-ul Zenit - Spartak

Zenit a primit vizita rivalei Sparak Moscova în grupele Cupei Rusiei, însă întâlnirea dintre cele două formații s-a lăsat cu o bătaie generală și cu șase cartonașe roșii, transmite Știri.md cu referire la prosport.ro.

Timpul regulamentar s-a terminat la egalitate, scor 0-0, însă formația din Sankt Petersburg a câștigat duelul după ce s-a impus la loviturile de departajare cu 4-2.

Partida dintre cele două rivale a fost una tensionată, iar atmosfera a explodat în repriza a doua a timpului adițional, în minutul 6, atunci când Malcom a sărit la bătaie cu un adversar.

„Centralul” Vladimir Moskalev a intervenit să îi despartă pe cei doi fotbaliști, însă arbitrul a picat la mijloc într-o bătaie generală care a avut loc în fața a peste 60.000 de spectatori.

După ce jucătorii celor două rivale din Rusia s-au lovit minute în șir cu pumnii și picioarele, arbitrul a arăta câte trei cartonașe roșii pentru fiecare tabără. Barrios, Rodrigo și Malcom au fost eliminați de la Zenit, iar de la Spartak au văzut „roșu” Nicholson, Selikhov și Sobolev.

Spartak Moscova a câștiga Grupa B din Cupa Rusiei și s-a calificat în play-off-ul competiției, în timp ce Zenit a încheiat pe trei, după Samara.

Clasamentul Grupei B din Cupa Rusiei:

1. Spartak Moscova – 12 puncte
2. Sovetov – 12 puncte
3. Zenit – 12 puncte
4. Voronezh – 0 puncte

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării