main logo
440

Halep își ia concediu: O să plec cu cine îmi place și cu cine mă simt bine

Simona Halep a revenit, luni dimineață, în România de la Singapore, unde ar fi trebuit să ia startul în Turneul Campioanelor 2018.

Halep își ia concediu: O să plec cu cine îmi place și mă simt bine

Cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României a fost diagnosticată cu hernie de disc şi n-a putut participa la spectaculosul turneu.

"Încă simt dureri la spate. O să fiu în fiecare zi în sala de gimnastică, dar asta nu va schimba prea multe. Sunt dezamăgită că nu am jucat, normal. Eu credeam că Wozniacki va câştiga Turneul Campionilor (n.r. a fost învinsă în primul meci de Karolina Pliskova).

A fost de departe cel mai bun al meu, sunt de câțiva ani acolo sus și îmi dă încredere. Este o mândrie şi o onoare că sunt cea mai cunoscută româncă, îmi dă numai lucruri pozitive. Mă bucur că oamenii apreciază aceste lucruri.

Deocamdată, îmi iau vacanţă şi o să plec în concediu cu cine îmi place şi cu cine mă simt bine", a declarat Simona Halep, la sosirea în Romania, transmite Ştiri.md cu referire la DigiSport.

Cu toate astea, Simona Halep nu s-a întors cu mâna goală. Ea a fost premiată pentru că a terminat pe primul loc în clasamentul "Porsche Race Singles", ierarhie ce contabilizează punctele dobândite de jucătoare pe parcursul unui sezon în cele 4 turnee de Mare Şlem, 4 Premier Mandatory, cele mai bune două turnee Premier 5 plus 6 cele mai bune rezultate la restul turneelor.

Halep a primit cadou un Porsche și o pereche de adidași personalizați 

Simona a primit din partea sponsorului acestui clasament un automobil Porsche 718 Boxster GTS.Dar acesta nu a fost singurul cadou pe care Halep l-a primit înainte să plece de la Singapore. Organizatorii Turneului Campioanelor i-au făcut cadou o pereche de adidași Nike în ediție unicat, personalizată pentru ocupanta locului 1 WTA.

Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal, şi a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma şi Cincinnati. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării