main logo
716

Halep a fost răzbunată. Serena Williams, zdrobită la Australian Open

Serena Williams a fost eliminată în sferturi la Australian Open de Karolona Pliskova, după o răsturnare de scor teribilă în setul decisiv.

Halep a fost răzbunată. Serena Williams, zdrobită la Australian Open

Serena Williams, 37 de ani, loc 16 WTA, a fost eliminată de la Australian Open 2019 de cehoaica Karolina Pliskova, scor 4-6, 6-4, 5-7, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

Serena Williams a avut 5-1 în decisiv și a ratat 4 mingi de meci în fața jucătoarei de 26 de ani, locul 7 WTA, care s-a calificat în semifinalele de la Australian Open, cea mai bună performanță din carieră.

În semifinale, învingătoarea Serenei Williams o va întâlni pe Naomi Osaka, 21 de ani și număr 4 WTA, învingătoare la US Open 2018, cea care a trecut de Elina Svitolina, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep, numărul unu mondial, a fost învinsă de americanca Serena Williams cu 6-1, 4-6, 6-4, luni, la Melbourne, în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului.

Serena Williams a vorbit frumos despre Simona Halep, pe care o consideră un lider mondial meritoriu, apoi a virat spre plăcerea pentru tenis, regăsită după ce i-a dat naştere micuţei Olympia, fiica alături de care se uită, la 37 de ani, la desene animate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării