main logo
358

Halep a fost eliminată de la Indian Wells de o jucătoare din Belarus

Surpriză uriașă la turneul de tenis de la Indian Wells. Românca Simona Halep, numărul 17 mondial, a fost eliminată de bielorusa Aliaksandra Sasnovich, jucătoare clasată pe locul 100 în topul WTA.

Halep a fost eliminată de la Indian Wells de o jucătoare din BelarusFoto: Tennishead

Halep a cedat cu 5-7, 4-6 într-o partidă care a durat o oră și 40 de minute. A fost un joc echilibrat în debutul fiecărui set, însă Sasnovich a dominat de fiecare dată pe final, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

„E amuzant. Când am văzut o parte a tabloului competițional, am văzut trei campioane ale turneelor de Mare Șlem și Aliaksandra Sasnovich. Am fost și eu acolo.

Mi-am cumpărat bilete pentru acasă, dar nu știi niciodată ce se va întâmpla. Șansele mele la victorie erau de 30 la sută, ale ei - 70 la sută. Putea să mă bată, dar am jucat din plăcere și am câștigat. Wow!”, a declarat Aliaksandra Sasnovich, tenismană din Belarus.

În optimile de finală, Sasnovich o va întâlni pe compatrioata Victoria Azarenka.

A părăsit turneul de la Indian Wells și o altă româncă, Sorana Cîrstea. Ea a fost învinsă de numărul 7 mondial, ucraineanca Elina Svitolina, scor 6-4, 4-6, 6-7.

Fondul de premiere al turneului de la Indian Wells este de peste 8 milioane de dolari. Campioana va încasa 1.209.000.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării