main logo
1660

Grosu, mesaj pentru sportivii moldoveni la JO: Țara va fi alături de voi

Preşedintele Parlamentului, Igor Grosu, a transmis un mesaj de încurajare tinerilor sportivi care vor reprezenta Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris.

Grosu, mesaj pentru sportivii moldoveni la JO: Țara va fi alături de voiColaj: Știri.md

În debutul şedinţei Legislativului de joi, 25 iulie, Grosu a afirmat că toţi moldovenii vor fi alături de campionii ţării, menţionând că este o performanţă deosebită faptul că un stat așa de mic are atât de mulţi reprezentanţi la această competiţie, transmite Știri.md cu referire la newtv.md.

„Să ştiţi, dragi sportivi, că toată ţara va fi alături de voi şi vă va susţine! Succes şi mulţumim că despre Moldova şi oamenii săi se vorbeşte peste tot în lume. Hai, Moldova!”, spune Igor Grosu.

„În zilele acestea, la Paris, Republica Moldova este reprezentată cu mândrie de 26 de sportivi la Jocurile Olimpice, care încep la 26 iulie. Este de remarcat faptul că o ţară mică, precum Moldova, are 26 de campioni la zece probe sportive. Este meritul, în primul rând, al sportivilor, dar şi al antrenorilor, familiei, prietenilor, medicilor, maseurilor, fizioterapeuţilor şi întregii comunități sportive, dar şi al tuturor celor care stau în spatele acestei munci deloc uşoare!”, a mai precizat Grosu.

Precizăm că Jocurile Olimpice de vară se vor desfăşura la Paris în perioada 26 iulie - 11 august. 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării