main logo
607

Gafa unui reporter care a stârnit amuzament la conferința de presă a PSG

Momente amuzante la conferința de presă a echipei Paris Saint-Germain.

Gafa unui reporter care a stârnit amuzament la conferința de presă a PSG

Antrenorul Mauricio Pochettino și jucătorul Presnel Kimpembe au râs când un reporter a uitat să-și conecteze microfonul pentru a adresa o întrebare fotbalistului, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

În scurt timp, problema a fost rezolvată și conferința de presă a continuat.

PSG se pregătește de meciul cu Bayern Munchen din a doua manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

În condițiile în care căpitanul parizienilor, Marquinhos s-a accidentat în tur și cel mai probabil va rata partida din această seară, banderola îi va reveni lui Kimpembe.

„Sunt un luptător. Îmi place responsabilitatea. Dacă am banderola de căpitan, înseamnă că antrenorul și clubul au încredere în mine.

O port cu mândrie, cu plăcere și mă strădui să transmit energia pozitivă întregii echipe”, a spus Presnel Kimpembe, fundaș PSG.

În prima manșă, PSG s-a impus cu 3-2, iar antrenorul campioanei Franței așteaptă ca gruparea din Munchen să fie mai agresivă în atac.

„Va fi important să nu ne închidem în apărare, ci să avem o posesie bună și să încercăm să jucăm în atac. Este în continuare un duel echilibrat și ambele echipe au șanse la calificare. O respectăm pe Bayern, care este cea mai bună echipă din lume. O respectăm și, totodată, vrem să o învingem”, a menționat Mauricio Pochettino, antrenor PSG.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării